Fortfarande en rent rasande träningsvärk i benen sen i Onsdags. Sjukt. Tänkte att jag måste göra nåt för att kickstarta dom igen, och det fick bli Chippern som alla älskar (?): Filthy 50! Min vapendragare Mattias blev medsliten under förevändning att vi skulle göra nåt lugnt (han drack öl igår). Tji fick han.

På tid:
50 Box jump, 24 inch box
50 jumping pull-ups
50 Kettlebell swings, 16kg
Walking Lunge, 50 steg
50 Knees to elbows
50 Push press, 20kg
50 Back extensions (good mornings med 20kg stång)
50 Wall ball shots, 8kg medicinboll
50 Burpees
50 Double unders

Tid: 26:34 (PR)

Dagens överraskning: Jumping pullups – har faktiskt aldrig gjort JPU förut, och blev VÄLDIGT förvånad över hur jobbiga för latsen dom trots allt var. Dagens besvikels: Double Unders – Gick verkligen genomuselt idag. Typ tre minuter för 50 DUs – även om man gör dom med singelhopp emellan för att man är helt värdelös med hopprep – är helt enkelt inte okej. Som vanligt trodde jag att jag skulle avlida under Burpees (18:30 före dessa). Starten, med 60cm boxhopp, var inte speciellt schysst mot mina träningsvärkande ben.

Björn brukar gnälla över att jag inte ser cykling som träning (vilket jag naturligtvis gör). Det han menar är väl att jag aldrig skriver ut hur mycket jag cyklar i samband med att jag skriver om min andra träning – det beror på att jag helt enkelt gör det hela tiden, året runt (även om det blir ännu mer nu när våren har kommit). En normal vecka innehåller ca 8 mils (fixerad) cykling bestående mest av resor till och från jobbet (8km enkel resa). Den här veckan har jag dock cyklat rejält utöver det normala, enligt cykeldatorn 14,5 mil. Det känns i benen!