Tog det lugnt och stilla igår – inte bara för att jag rört på mig hela veckan utan vila, utan också för att det var planerat för söndagen att göra det träningspass jag vill få till varje helg som ska vara 1) tillsammans med Linda 2) ute och 3) ”annorlunda”. Familje-AMRAP? Famrap?

Vi trodde vi skulle åka och fira syrrans födelsedag efter lunch, och därför lades träningstiden till förmiddagen. Nu blev det inget av födelsedagsfirande pga sjukdom i hennes familj, så det fanns dessutom tid till mer på eftermiddagen.

Fantastiskt väder, trots skitkall natt och bara 0-gradigt i luften, när vi tog oss mot slottet, där dagens pass skulle förläggas. Hade nämnt på facebook att vi skulle dit inom nån timme, och förvånande och glädjande nog hade Sven sett det och dök upp som gubben i lådan för att vara med!

AMRAP 20 minuter av 30 double-unders, löpning med 40kg sandsäck 1-4 trappor (en mer varje varv, tills efter 4e då man började om från 1), för totalt antal double-unders: 300

Strålande utsikt från toppen av trapporna på borggården! Och mer än en turist vände på huvet där vi svettades tillsammans idag. Tyvärr gick mitt ropemaster-snöre av efter varv 5 (obrutna varv tills dess), och efter det blev det lite sämre hoppning med mitt reservrep (elastiskt plastrep). Men det gjorde ingenting en dag som denna. Sven och Linda var såklart grymma också, och alla hade ett stort leende på läpparna när vi begav oss hemåt!

En timmes vila och sen körde jag igång dagens del 2 också. Även detta pass i solskenet, men nu på altanen hemma.

A1. 3x 2-3 ring dips@20X0: 24kg, 32kg, 40kg
A2. 3x 8/8 semi stiff one legged dumbell deadlifts (puh!): 2x10kg alla

B. 100 16kg turkish getups med kettlebell, inte på tid

C. 100 GHD situps på tid: 7:36

Kan notera att jag har hemskt dålig balans på vänster ben, och att varje enbensmarklyft var ett äventyr. Kan också vidare notera att 100 getups blir ganska jobbigt även på låg vikt och att 100 GHD situps efter dessa går ganska segt.

Ser fram emot en fullständigt förstörd mage imorgon! Kändes lite orättvist att Björn skulle ha det helt själv. Om han nu har det. Han är ju en stålman, den där.