Skulle vara dubblar Tisdag, Torsdag och Fredag den här veckan (och vanliga singelpass Måndag och Lördag). Men när jag kollade schemat så var det ett extra dubbelpass inlagt idag. Ett resultat av testpasset i Lördags tydligt. Woppie. 9 pass på fem dar att se fram emot denna vecka alltså… Få se vad jag får ihop. Hann med del 1 före CrossFit Uppsalas lunchpass.

A. 3×3 Halting snatch deadlift@1123: 70kg
B. On the minute i 12 minuter, ett ryck i minuten. 4 första minuterna 68%, nästkommande 4 minuter 73% och avslutande 4 minuterna 78%. Efter det fria singlar så högt som dagen tillåter (utan klocka): 51kg, 55kg, 58.5kg, 65kg, 70kg(f), 70kg
C. 3×5 Snatch pull: 70kg
D. 4×4 Back squat@21X0: 100kg

Missade faktiskt sista rycket på 12 minutersserien, på grund av slarv, men lät den toucha och drog den igen så jag tyillät mig några singlar. Kände mig osäker i bottenpositionen, antagligen på grund av mycket jobb över huvudet sista tiden. Missade första på 70, men drog om den direkt och satte den. Lite väl inkonsistent kan man tycka. Alla ryck som sittryck, då jag vill jobba på den positionen.

Stannade till i toppläget på böjarna inser jag i efterhand, men det behövdes nog. Kände mig dock starkare än förra veckan i pinnarna till ben. Snatch pullsen kändes bra idag. Riktigt bra.

Kom hem vid åtta från jobbet och efter en snabb uppvärmning, kanske väl kort, så satte jag mig i ensamheten och stöket i hobbyrummet/lagret för lite smärta. Den här såg jag inte fram emot.

5x800m rodd@95%, om man tappar fart under en intervall så skulle man avbryta. Lika lång vila som föregående varv tog: 2:40(1:40avg), 2:44(1:42avg), 2:47(1:44avg)

När benen och vaderna fortfarande krampade när vilan led mot sitt slut efter tredje intervallen kastade jag in handduken. Hade ändå bestämt mig för att jag ville hålla mig under 1:45 tempo så länge det gick, och att om inte det gick så skulle jag avbryta. Och det hade inte gått en gång till. Ganska nöjd ändå – benen lite slitna sen förmiddagens alla böjar, och första varvets 2:40 kändes ganska lugnt.

Som referens: I Oktober förra året, under Big dawg challenge #2, så var jag nöjd över 2:38 och inte återhämtad på 5 minuter efter det.

Nu: mat.