Handen/tummen höll okej igår (gjorde ont, framförallt när jag släppte ner stången efter ryck), med hjälp av tung tejpning, men idag var det värre. Tejpade ordentligt, men precis som förra veckan så var även submaximala vikter tuffa för handen (och huvet) idag. Nåja, bara att tejpa ännu mer, bita ihop och få det ur världen?

1-1-1-1-1 Snatch 85%: 60kg, 60kg, 60kg, 60kg, 60kg (f), 60kg (f), 60kg
10-10-10 Good mornings: 3x40kg

3 varv på tid av 10 power clean (60kg), 10 chest-to-bar pullups: 5:09

Första varvet på typ 48 sekunder, sen gick det väääldigt mycket utför. Ägnade mig mest åt att vara vek och känna efter på framförallt varv nummer tre. Sen ägnade jag hela eftermiddagen åt att vara irriterad över att jag varit så vek. Ända tills jag bestämde mig för att göra om passet efter jobbet. Tog mig till friskis denna gång, bytte om, pangade igenom, duschade och kom ut igen på typ 20 minuter. Och då fick jag vänta på en skivstång fem.

3 varv på tid av 10 power clean (60kg), 10 chest-to-bar pullups: 3:57

Så. Bättre. Hittade pumpen också. Hade heyuuuge underarmar 30 minuter efter. Tabatasprinter imorgon. Spexigt.