Elizabeth: 21-15-9 på tid av Squat Cleans (skalade till 50kg), Ring dips: ~13-13,5 minuter.

Egentligen skulle jag ju inte alls göra nåt sånt här idag, men eftersom jag ändå skulle göra Dead clean pulls, så tänkte jag att det här var ju inte SÅ långt ifrån (tänkte inte så långt som att power cleans i Elizabeth nog passat bättre, men men). Tänkte filma hela rasket också, men kameran ramlade under första varvet. Genom att pussla ihop lite ledtrådar som tiden på inspelningen och att jag tittade på klockan efter och så + lite gissningar tror jag att jag landade på mellan 13 och 13,5 minuter. Inte alls mitt bästa resultat, men jag bonkade rejält på andra varvet (kan ha berott på inga metcons på länge, taskig sömn eller kanske troligast: utebbande förkylning) så får jag vara glad att jag ens slutförde… (avslutade med singlar i ringdipsen både varv 2 och 3 – det är inte bra alls…)


De första 7 vändningarna. Egna tankar (kommentera gärna): Okej
startposition, okej första drag, okej andra drag i de flesta fallen (ganska bra öppen
höft, inte för långt från kroppen (för det mesta), inte drag med armarna) – det man kan
anmärka på är kanske att jag ibland inte går inte tillräckligt bra UNDER
stången. Kanske lite väl djupt (använder ingen stretchreflex), och kunde sätta ner
stången snyggare efter avslutad repetition.