Har kommit lite ur schema på grund av först egen sjukdom, sen för att jag var tvungen att stanna hemma med ett av barnen igår. Försöker mig på lite ifatt-jagande. Om inte annat så lär det väl visa sig om jag var frisk än eller inte.

AMRAP Deadlift (142.5kg) på 1:15

3 minuter vila

AMRAP Muscle ups på 2:30

3 minuters vila

AMRAP Double unders på 3:45

Resultat – Deadlift: 9, Muscle ups: 18, Double unders: 159. Marklyften ungefär som jag trodde det skulle bli, medan jag siktade på 20-ish MUs samt 200 DUs. Men hade ju inte så mkt att relatera till sen förut, och det kändes som jag jobbade i okej tempo när jag höll på.

Sen vila i en timme då jag höll CrossFit Uppsalas lunchpass. Lagom tills det var dags för pass 2 kom Björnen, och jag fick trevligt sällskap då han körde samma pass som jag körde tidigare. Vi trängde ihop roddmaskin och marklyftande på en mysig liten yta. The more the merrier.

1km rodd: 3:16 (PR)

Snittempo på 1:38. Najs. Sista 200m var rätt jobbiga, annars gick det riktigt bra, trots att jag rimligen borde ha känt av pass 1 lite. Man börjar nästan tro att man har möjlighet att ta dom där sub 7 minutrarna på 2km nu. Borde väl testa, men det kommer ju att göra så jäkla ont! 🙂

Bredvid mig pressade Björn ut sinnesjuka 20 repetitioner med 142.5kg på 1:15. Han är stark den där Björn.

Uppdaterar med lite bilder sen. Nu blire kontorsfest modell hård.

1krodd