Lunchen fick bestå av lätt styrketräning. Fortfarande snorig, så försöker hålla ner pulsen lite:

1-1-1-1-1-1 Weighted Pullups: 20kg, 25kg, 30kg, 35kg, 40kg, 45kg (miss vid ögonhöjd). Pronerat fram till 35kg, sen supinerat grepp.

3-3-3-3-3 Push Jerk: 50kg, 60kg, 70kg, 75kg, 65kg. Klart sliten sen gårdagens kettlebellpressar.

Sen på kvällen stack jag och Jocke ut till rockwater igen för klättring. Hade väl inga större förhoppningar iom förkylningen, men det gick helt okej. Den 14e ska man ta ner alla leder, och det skulle vara skit om jag inte satte den där överhängsleden jag jobbat på (och satt alla delar massor med gånger utan att få till allt samtidigt). Klättrade våra vanliga uppvärmningsleder, och sen slutet på överhänget (ett frånskjut till ett grepp runt ett hörn, en bit upp), vilade nån minut och sen satt den! Härligt! Skönt att ha det överstökat.

Satte sen den röda svårare leden i hörnet (som inte Jocke klarat 😉 igen och fick också till en till led jag inte satt förut, och lekte lite med en annan överhängsled som Jocke jobbat på några gånger och satte idag (grattis Jocke!). All in all riktigt bra dag.

För övrigt kul att börja med nåt nytt och verkligen känna att man blir bättre, som det alltid är i början. Det här var min femte klättring, och även om jag inte utvecklas i samma takt som Jocke går det verkligen bättre varje gång.


Den gula (alltså greppen, leden är blåmärkt – om nu det är nån form av standard) som jag bråkat med ett tag nu.