Skulle ha gått ut igår, men efter en att ha försökt kurera en begynnande förkylning med en flaska vin och en svullande av choklad så bara dog jag på soffan istället. Trist eftersom jag bland andra hade fått hänga med diverse CrossFit Uppsala-folk och säkert haft jättekul, men samtidigt verkade det hjälpa förkylningen, för idag har jag inte känt mycket av den. Som straff för min osocialitet så ställde jag in min tilltänkta vilohelg (det fanns ju helt plötsligt ingen bakfylla att ställa in träningen för..), och det vara bara att lyda Coach OPT och cykla iväg i det fantastiska vintervädret för att köra del 1:

hitta 5RM i Clean&Jerk: 70kg-75kg-80kg

Har inget jättegrepp om huruvida 80kg är okej eller inte, för jag har nog aldrig gjort så många så tunga c&j, men jag kände mig inte alls 100 idag. Tekniken var lite off (hoppade för brett i vändningarna och dök inte tillräckligt i överstötarna), och jag hade nog inte matchat mina 1RM vikter idag.

Körde styrkevändningar rakt igenom, för mina kycklingben skulle aldrig orka att böja sådana därna vikter en massa gånger i brådjupet man hamnar i när man sittvänder. Överstötarna var av pushvariant på 75kg och splitvariant på 80kg (intresseklubben noterar)…

Efter Nickis lekland & storhandling på Coop så körde jag och Linda del 2 båda två. Linda inledde och gjorde en fantastiskt fin prestation, och efter henne var det min tur. Kan inte påstå att jag var så sugen – att ha flera dragmoment staplade på varandra tycker jag faktiskt ännu mindre om än att ha flera pressmoment efter varandra som förrgår. Dessutom tycker jag att 50+kg i high pulls är tungt. Sådetså. Men om nu frun har krigat till sig en grym tid så måste jag ju ändå ta mig igenom spektaklet… Såååå del 2:

På tid 2000m rodd, 30 sumo deadlift high pulls (52.5kg), 1000m rodd, 20 SDHP, 500m rodd, 10 SDHP: 19:50

Spenderade 2 minuter på de sista 10 SDHPs, och då var livet inte så roligt. Rodden gick rätt bra och enligt plan, förutom sista 250m som var lite tunga. SDHP var tyngre än jag trott, bröts hejvilt och väldigt få repetitioner använde nåt momentum från tidigare repetitioner…

rodd

Nu ska jag tydligen genomlida melodifestivalen (ja, barnen gillar det…) och så ska jag få besök av Anders Eriksson från girya.se/fighter magazine, som är i stan för att coacha boxare i det pågående thaiboxnings-SM.