Hade nog tänkt att ta dagens pass efter CrossFit Uppsalas sommarutmanings-träff. Men ju mer jag tänkte på det ju bättre vore det att ha det gjort innan. Bara att kavla upp armarna och sätta igång. Började såklart droppa lite lätt så fort jag börjat, men bara sådär att det faktiskt var ganska skönt. Och jag gick ändå in och damsög mellan ronderna.

1-1-1-1-1-1-1 Split Jerk, 3 minuter vila: 60kg, 70kg, 80kg, 90kg, 95kg, 100kg, 105kg (PR)

AMRAP 4 minuter av burpees till 30cm: 63

Gårdagen kändes i benen, men trots det så gick burpees riktigt bra. Missade taket jag hade som träffpunkt 3-4 gånger (!), och det hade nog blit mycket svårare om jag verkligen haft en PUNKT på taket att träffa – nu nöjde jag mig att hoppa och toucha vartsomhelst. Först 30 obrutna i hyfsat tempo, sen i set om 5 efter det. Ganska nöjd med min total (överstöt i kg+ antal burpees) faktiskt. Fotleden knorrade lite på stötarna, men efter snabbt skobyte till bekvämare (och renare) skor för burpees gick dessa dock bra att utföra.

Man undrar förresten om man byggt min nedervåning med just 30cm-burpees i åtanke?

takhöjd