Mycket nu, med CrossFit Games live hela nätterna. Kände mig ändå förvånansvärt utvilad när jag vaknade imorse, och värken från i Torsdags börjar ju nästan lägga sig lite.

Max clean&jerk: 100kg

CrossFit Uppsalas utmaning #5, ”with a twist”: 2 ronder av ~120m burpees med hopp (uppför backe med 30-ish meters stigning, olika typer av trappor), ~120m björngång nerför: klockan visade sig vara avstängd, men första varvet strax under 6 minuter, och andra ungefär lika länge.

Jobbade snabbt upp till 100kg via 4 lyft, och gav mig sedan ett försök på 102,5 som jag missade. La inte mer tid på det utan tog mig tillsammans med Sven och Linda till trappan som leder upp till toppen av skidbacken bakom Sunnerstastugan. Perfekt väder och väldigt roligt. Väldigt, väldigt mycket syra i axlarna på nervägarna, och burpees fick göras åt sidan i bottenläget för att sedan vända sig upp och hoppa för längd/höjd i trapporna.

På kvällen råkade jag göra 2×4 ring HSPUs med touch i backen (ringarna en hand upp) och ett gäng muscle-ups och kippar till support. Så kan det gå.


[showtime]