Jag må vara svagast i Uppsalamaffian, men fan om jag ger mig så lätt! Björn ska inte få springa iväg med alla PR helt ensam! Hade tänkte vila idag, för mina händer är helt förstörda och alla mina småkrämpor är sämre än nånsin (höger armbåge gör ont på riktigt att räta ut – nu även när jag är varm). Men tog med träningskläder ifall att…  Och dagens pass var ju i princip lite återhämtning.

A. 1-1-1 Split jerks: 90kg, 95kg (PR), 97.5kg (PR)

B. 3-3-3 Hang power clean: 3x60kg, 3x80kg, 2x85kg (miss tredje)

C. hoppade över CTB pullups idag – händerna behöver vila lite

D. 30 sek rodd@70%, 30 sek vila, 30 sek rodd@80%, 30 sek vila, 30 sek rodd@90%, 30 sek vila. Snittempon: 1:44, 1:34, 1:27

Så jäkla glad över överstöten! Jag må vara vek som ett tomtebloss i manliga grenar som bänkpress, men jag försöker ju hela tiden inbilla alla att det är över huvudet som räknas! Kunde stannat i split lite längre, men annars ser det helt okej ut. Ingen efterpress heller. Nöjd!

Tappade tumgreppet inför sista hängvändningen, fick inte upp repetitionen och stången gick sönder (gammal skitstång – gängorna till lagrena dog…). Det var ju inte så lyckat, men hade väl varit lite väl bra med ett stort PR där också.

Rodden kändes bra. Jag kan komma upp i ganska hög effekt nu (såg 1:23-1:24 flimra förbi kort tid).

rodd100120

Måste också få gratulera Stockholm och CrossFit Nordic då det nu är klart att en ordentlig CrossFit box kommer att slå upp portarna mycket snart i huvudstaden. På Odenplan hamnar den, och kommer att vara stor och skötas av fantastiskt duktiga människor!