Lunch:
Influerad av Jocke så värmde jag upp med L-hang Muscle-ups: 3xBW, 1×2.5kg, 1x5kg, 1×7.5kg, 1×8.25 (PR)
3-3-3-3-3 Back squat: 90kg, 100kg, 105kg, 107.5kg, 105kg

Träffade en kille och en tjej som körde nån form av metcon (vi var på friskis&svettis), dom verkade trevliga. Sen körde dom rodd-tabatas. Det är kul.

På eftermiddan så hämtade cykel-Martin upp mig för en liten cykelutflykt till rockwater i Länna. Inte vårens bästa väder, men ändå rätt småtrevligt. Cykeltempot höll sig halvsnabbt runt 27kmh (inte så tokigt på fixed gear faktiskt – att inte ha frihjul och aldrig få vila det minsta sliter en del extra), och jag är glad att vi cyklade istället för att ta bilen!

Väl på rockwater gick klättringen rätt pissigt, men jag hoppas det bara är en tillfällig svacka. Avslutade med en del ringar och campus board. Sen cykling hem. Total cykelsträcka idag blev tillslut 6,2 mil. Känns i benen och nacken (rätt brutal sittställning på aluminiumhojen). Hyffsat slitig träningsdag!

cimg1856
Martin på sin babyblå nishiki (sent 80-talsram)

 

cimg1870
Vy från vägen vid Länna-löt

 

cimg1876
Framme!

 
cimg1885
På väg hem

 
Bjuckar på en video i mitt projekt att kunna dyna högre på campus boarden (ja, egentligen att alls flytta mig runt på den – är så svag i fingrarna att man skäms). Inser att alla ni klättrare i storstan gör sånt här i sömnen, men kan ni göra en flying armbar (satte faktiskt en på Jocke förra veckan) 🙂