På tid:
25 Walking lunge steps
20 Pull-ups
50 Box jumps, 20 inch box (körde på bänk)
20 Double-unders (körde 100 vanliga hopp istället)
25 Ring dips
20 Knees to elbows
30 Kettlebell swings, 2 pood (körde 40 svingar med 1,5 pood istället)
30 Sit-ups
20 Hang squat cleans, 35 pound dumbells (körde med 40kg skivstång istället)
25 Back extensions (Good mornings med stång på ryggen)
30 Wall ball shots, 20 pound ball (högre kast, 4kg boll)
3 Rope climb ascents (45 stycken towel-pullups istället)

Tid: 20:41. Avslutningen med 45 Towel-Pullups tog säkert 7-8 minuter bara det… Allt annat gick riktigt bra. Körde på lunchen eftersom jag tänkte försöka brottas lite ikväll – och det hade jag INTE gjort direkt efter det här. Armarna var helt rökta efter dom avslutande pullupsen. Bara bultade i både över och underarmar…

En sak jag inte är helt nöjd med, och det gällde även då jag körde Nasty Girls häromveckan, är att Hang Cleans har en tendens att göra mina vändningar ”loopigare”, vilket väl är precis tvärtom mot vad dom borde göra? Jag har en klar tendens att studsa stången ut från kroppen istället för att låta det andra draget (och shruggen) gå så nära en upprätt överkropp som möjligt. Känns konstigt att jag skapar detta fel MER med en teknik som väl används för att bli av med det?

Update 1: 3 timmar senare är armarna fortfarande HELT förstörda. Alla muskler i dom värker. Två timmar till brottning…

Update 2: Hemma. 1:15 SW senare. Fyfan vad det var jobbigt. Hade oerhört svårt att uppbringa nån styrka och entusiasm, men körde ändå. Sög och hade noll timing… Låste ut dom som som jag borde bolla med, men mot dom som är bättre, som jag borde kunna tävla med stod jag mig slätt. Väljer att tro att det berodde på utmattning, alternativet är för deprimerande.

Hoppas det är nåt lätt imorrn, men jag har en stark föraning om Fran, Helen, Linda eller nåt annat horribelt…