Hemma med Maja då dagis är stängt idag. Drog ut å det längsta med att träna då jag verkligen inte ville göra dagens WOD (kan inte marklyfta hemma, så jag vänder på dom och marklyfter imorgon istället)… En av dom värsta WOD:arna jag vet är Elizabeth (21-15-9 Squat Cleans 60kg, ring dips). Här är den som chipper (utan ronder, bara övningarna efter varandra) PLUS en av dom saker jag är sämst i världen på (och därför ramlar min puls iväg som bara den utav dem) – double unders!

Jaja, ibland får man bita ihop…

45 Double unders
45 Squat cleans, 60kg
45 Ring dips

45 Double unders

Tid: 22:40

Ojojoj. Den här testade min viljekraft – benen tog helt slut av alla sittvändningar (vändning i absolut bottenläge, OL style). Av dom 22 minuterna och 40 sekunderna var hopprepande ungefär 4 minuter, Sittvändningar 14:30 (första 25 7:30, vid 35: 10:49) och följdaktligen tog ringdipsen ungefär 2 minuter). Är egentligen alldeles för svag för det här – blir bara styrka och nästan ingen kondition. Jocke gör den på under halva tiden. Där ser man hur mycket man kan tjäna på att vara väldigt mycket starkare i framförallt benen.

Måste ha snedbelastat lite för mitt vänstra ben är mer illa däran än det högra. Skumt. Båda benen kan dock klassificeras som helt förstörda. På ett bra sätt.

På kvällen blev det bouldering med Jocke. Alla gamla leder är ersatta med nya, och idag blev det mest att se sig om och prova ut vilka man ska syssla med nästa gågn. Avslutade med en blandad kompott av ringträning/dumheter. Nu vet vi till exempel att man inte kan (eller iaf att vi inte kan) göra pullups med handklapp på ringar. Provade dock bulgarisk pullups igen, och det gick mycket bättre denna gång. Skönt!

Jävla hopprepshelvete!