1h submission wrestling varav första två (tre?) ronderna med Jocke. Han kändes mycket bättre – mer avslappnad OCH starkare. Klart steg framåt.

Sen skiljdes vi åt och körde med lite alla möjliga. Efter ett par ronder körde jag med en brottare i ungefär min storlek. Det hade jag inget för, låg underst hela tiden (inte med mening). Efter den ronden satte jag mig ner och snackade med Jocke och råkade snegla på mitt ben. Chock! Horror! En svullnad på typ 3cm omkrets och sjuka 1cm förhöjning. Såg helt knäppt ut. Den gick dock att trycka in (fast det gjorde ont att göra). Antar att benhinnorna kommer att vara vrak efter det ett tag…

…Inte bra för det löplopp jag råkade anmäla mig till den 3e Juni. Bara 5km, men ambitionen var att springa snabbt (för mig)! Sist jag sprang 5km var i Augusti förra året, nu lär det inte bli nåt fram till loppet heller. Jaja, det kanske inte blir så illa som jag tror.

Medan jag väntade på att min skjuts hem skulle vara klar körde jag lite mer ”project full ROM handstand pushups”. Staplade nån viktskiva mer än förra gången. Av CD skivan jag ställde som mått att döma så är det ungefär 30cm upphöjning. Kände mig inte lika stark som förra gången, men det kan ju ha att göra med brottningen innan, samt de 50 HSPUsen igår.

Tar en vecka off från CF nu. Planerat sen innan – behöver en vilovecka innan CF certifieringen i Danmark den 6e Juni, och hade tänkt springa nån gång eller två inför loppet. Nu får det bli nåt annat, men i första hand ganska lugnt.