Inte lyckats klättra på nästan ett år, men trots att jag var motsträvig, krånglig och trasslig så tvingade Tommy (som introducerade mig för klättring för ca 1,5 år sedan) med mig på klätterdate idag.

Vi kollade in blåsenhus/Campus1477’s struktur-bouldervägg. Hela huset var rätt vedervärdigt, nytt, rent och väldigt icke-CrossFit och dessutom var det dyrt, 100 spänn! Och så kändes det där med strukturväggar mest som fusk, man kunde ofta ha använt sprickor och struktur för att ta sig upp, vilket förstörde svårigheten lite. Och uppmärkningen av lederna var rent usel.

Nä, det får bli Crux och gamla hederliga Rockwater i fortsättningen.

Bortsett från att jag inte tyckte det splitternya globo-i-kvadrat-gymmet var speciellt trevligt så var det kul! Strålande sällskap och jag gjordes som vanligt ödmjuk. Höll igen lite eftersom det märktes att händerna var veka, och det ska inte dröja lite länge till nästa gång.