Först stack jag och Björn iväg för att flytta dom gigantiska (4mx1,25m) whiteboardsen vi köpt till Hilti från Fyrisskolan. Lättare sagt än gjort visade det sig, dom var tunga som attans, och trots att vi hade kärra så var bärkrånglet ut från skolan (trappor och korridorer i mängder) och in på klubben rätt härkigt. Funktionellt styrketest som Björn brukar säga. Nåväl, nu ska dom bara upp på väggen också!

Vi hade möte på banken också, men jag passade på att smita in dagens träning medans jag ändå var i gymet. Den gjordes till tonerna av borrmaskiner och hammare, eftersom hantverkarna faktiskt verkade jobba för en gångs skull.

1. Jobba ihop den tyngsta shoulder press du kan på fyra minuter. Vikt i kg är poäng.

2. Tabata pushups. Lägsta antal på en rond är poäng.

3. Så många reps som möjligt på 4 minuter av 24kg Kettlebell high swings. Antal är poäng.

Resultat: 65kg + 10 + 93 = 168

Axlarna var redan vrak efter de senaste två dagarna, men det var väl meningen. Hann med tre pressar på 4 minuter – 60kg, 65kg och ett misslyckat försök på 67.5kg. Misslyckas alltså för ANDRA gången på två försök att pressa 67.5kg. Jag hoppas verkligen det bara är slitenhet för jag trodde jag var förbi den platån.

Pushupsen paceade jag till 10. Fegt och kanske fel, men även det höll på att misslyckas då jag bröt ihop under sista rundan.

Svingarna var jag lite vek under idag. Hade behövt tex en Björn bredvid som pressat mig.

Nåja, kul att pressa sig igenom lite högre träningsvolym då och då. Men nu har jag faktiskt förtjänat min vilodag. Och sannolikt blir den ganska lång – åker till Göteborg med familjen hela helgen för att hälsa på vänner & besöka Lisseberg. KANSKE smiter jag in ett pass Fredag morgon. Fast bara kanske.