Eller mest är jag nog undersövd – tog det ganska lugnt igår då jag var helt sjukt bakis i Lördags – men ett par sexor whisky & öl slank det ändå ner. Behövde verkligen röra lite på mig för att förhoppningsvis må lite bättre och jag tog mig till Friskis&Svettis för dagens OPT-WOD.

Skulle egentligen ha varit uppdelade på två pass, men jag hade inte tid då resten av dan var späckad med både jobb och samkväm. Så det fick bli båda på en gång.

5 ronder 3 Position power clean (högt, knän, golv) supersettat med 2-3 smal bänkpress, långsamt eccentrisk, explosivt koncenttrisk. 120 sek mellan övningarna: 60kg/3x60kg, 70kg/3x70kg, 75kg/3x75kg (f3), 75kg/2×75, 75kg/3x70kg

4 ronder av Marklyft-kluster (fem singlar separerade med 10 sekunder) supersettat med 15 dips (fokus på hastighet). 120 sekunder mellan övningarna: 130kg/obrutet, 140kg/obrutet, 150kg/obrutet, 130kg/obrutet

3km rodd med dampern på 7: 11:22

Vågade inte damma på allt jag hade utan höll igen fram tills 1km kvar då jag höjde tempot lite – visste inte hur kroppen skulle hålla ihop bakis & skakis som jag var. Dessutom hade inte resten av passet gått speciellt bra – riktigt missnöjd med marklyftandet, men det blir väl såhär när man lever som skit. Inte alls vad jag trivdes bäst att göra bakfull för övrigt, men det härdar väl sinnet om inte annat.

Sen filmade jag standarder inför Scandinavian Challenge med Mads & Richard, tränade boxarna på UIF boxning (Lisa lärde sig kippa idag!) samt tittade när Shogun blev bortdömd mot den sjukt trista Lyoto Machida på UFC 104. Tragiskt att se domarna beröva Shogun hans rättmätiga seger. Pinsamt.