Smet iväg till Hilti för att träna innan lunchpasset. Uppvärmning med så många double-unders (utan mellanhopp) som möjligt på tre set (minuters vila mellan seten): 35 (15+13+7) följt av dagens WOD:

35 Wallballs, 8kg, träffyta 3m upp
10 Handstand pushups
35 Wallballs
20 Chest-to-bar pullups
35 Wallballs
30 Pushups
35 Wallballs
40 Jumping pullups

Ser inte SÅ farligt ut, om än flåsigt, men en liten regel som förändrade ALLT till det värre var tillagd: Ingenting fick brytas. Om man bröt ett påbörjat set så var det tvunget att göras om. Från början.

Tid: 18:12

Trots ganska rikligt med vila mellan seten, för att inte behöva bryta, så var wallballs riktigt tunga nånstans från mitten av passet. Sista setet hade jag en del reps som var något låga, men lät det passera för att överhuvudtaget klara mig i mål. Allt trots allt obrutet förutom sista vändans jumping pullups, som bröts i tre set. Jag hade kunnat stå där halva dan för att göra dom 40 repetitionerna på raken, och det hade jag inte tid med.

Dessutom bröt jag lite mot reglerna för armhävningarna då jag ”vilade” i toppläget (plankställning alltså, rak kropp) två gånger mot slutet av setet. Det får man tydligen inte för OPT.

Sen blev jag kvar ett tag och kollade på när Björn instruerade dagens CrossFit-pass. Axelpress och AMRAP var det och alla var grymma. Simon har förresten tydligen pressat 77,5kg – starkt! Bjuder på ett par bilder från passet också (AMRAPen bestod förresten av 10 minuter av 3 HSPU, 6 getup med vikt i famnen, 9 Knäböj):