Inte direkt pepp idag. Fortfarande fnorig, även om ett inköp av nässpray på lunchen avhjälpte lite. Vaderna är fortfarande arga på mig sen helgen (vadå? Det var ju bara ett tyngdlyftningpass, 2,5 mil fartlek på cykel, 500 double-unders, max vertikalhopp, roddintervaller och pushpressar ju?!), och inte blev dom lyckligare av att höra att dagens pass var ”Amanda” – ytterligare 500 double-unders…

Kunde dock inte ducka den, då verklighetens Amanda verkar ha varit en sann krigare som tyvärr blev ett offer för hudcancer. Hennes dröm var at tävla i CrossFit Games, och via en insamling inför 2009 års spel så blev den drömmen sann. I fredags hann döden dock ifatt henne, såsom den tenderar att göra förr eller senare. Läs mer om henne på hennes blogg.

09GamesAmandaMillerSandbag

Stressade hem från jobbet, slet undan alla möbler i vardagsrummet och kastade mig iväg för att hinna få det överstökat innan jag hämtade barnen i skolan.

”Amanda”, 5 set för total arbetstid av 100 double-unders, 20 burpees. 3 minuter vila mellan seten:
1:58, 2:09, 2:46, 2:49, 3:26. Total working time 12:59

Ouch! Inte så bekvämt där inte. Efter varje varv hade kroppen panik ett bra tag, och redan efter första så kom tvångstankar på att sluta. Hjälpte inte att hoppandet gick pissdåligt – hajjade inte varför jag snubblade på repet hela tiden och det tog ett tag innan jag insåg att jag hoppade lite bakåt och slog emot en fotpall med repet. Burpees var en plåga varje varv (första 5 gick väl an, men sen…). Väldigt glad att jag kom igenom denna, då såna här intensiva saker med vilor inte direkt är min bästa gren (Hmmm… Vad ÄR min bästa gren? Jag är iofs JÄTTEBRA på att äta chips).

Formcheck. Ineffektiva double-unders, men kan tydligen slita ur mig 100 på 1:30-2:00 även om jag är trött. Burpees helt okej. Såg inte lita effektiva ut i senare ronder dock…