Amrap 10 min:
Kontinuerliga get ups – lika många reps på varje hand

VILA 4 min

Amrap 10 min:
Kb-komplex 3 stående rodd 3 svingar 3 vändningar 3 frontböj – byt hand

VILA 4 min

Amrap 10 min:
5 armhävningar
10 mountain climbers
5 pull ups
10 ringrodd
5 benböj med vikt i famnen
20 utfallssteg

Målet är att orka jobba kontinuerligt detta pass, dvs hellre lättare vikt och konstant rörelse, men vissa både bör och vill köra lite hårdare om jag känner er rätt. Det är helt ok om man inte tränat jättehårt dagarna innan. Träna hårt varannat pass är en bra riktlinje om man tränar mycket. Kan man ej pull ups så kan man köra excentriskt på avslutningen men EJ MER ÄN 25 reps totalt. Stående rodd kan ersätta ringrodd om det är tjockt med folk, tänk på bra form och kontrollerad rörelse. Säckar bra till benböj men annat funkar också så klart!

Glöm inte att öva på det ni vill bli bättre på. Öva gör man inte genom att göra det svåraste först, kom ihåg hur det gick till när ni lärde er cykla. Eller vad säger du Iselin? 🙂