Passade på att lunchträna med Martin och Mattias, började med några SP men sedan struntade jag i deras biffträning och gav mig på en liten metcon som Martin ”utmanade” mig i för ett tag sedan.

21-15-9 på tid av Pullups, Burpees
Tid: 3.10 min
+
Max antal pull ups: 40 (PR)

Det inte bara blev pers idag, det var även en pers. Kippade efter andan i kanske en halvtimme efter Martins lilla metcon. Trodde helt ärligt att jag skulle vara nära 2 min av någon anledning. Martin och Mattias kände sig djävligt nöjda med sin slöa biffträning och skrattade gott åt mig. Det var verkligen länge sedan jag mådde så här efter ett pass, härligt!

Passade på att försöka mig på ett pers i pull ups nu när jag var tillbaka till den gamla hederliga ”Uppsala stången”. Tack till Martins ”Du tar 40!” när jag låg på kanske 22, trodde inte riktigt på det men det gick ju alldeles utmärkt!

EDIT: Snodde bilden från Martins blogg. Den är något missvisande, så där pass nöjd var jag verkligen inte vid det tillfället, det är liksom inte så att jag hänger vid handfatet för att dricka vatten.