Jaha, då var man tillbaka igen, tränade bara en gång där nere, sprang lite en gång i en dammig park, men inget hopprepande, hittade ingen bra plats. Försökte på asfalt, men det skadade bara repet. Nu dröjer det tyvärr ett tag innan jag kan åka tillbaka till Paris. Men vad är det man säger? Cést la vie?.

”Fran”

Three rounds, 21-15- and 9 reps, for time of:
40 kg Thruster
Pull-ups

Tid: 3:54 min (pr)

Värmde dumt nog inte upp, men jag har ännu inte fått sota för det. Fredrik F, som var med och tränade på dagens lunchträning, hjälpte till med pepp och tidtagning. Tack för det, kände mig rätt oengagerad idag, så det behövdes!

Jäkligt bra jobbat på lunchpasset förresten! Det märks att många börjar både bli starkare, uthålligare och envisare. Roligt att se och roligt att se ett gäng nya ansikten idag, sprid ordet!

EDIT:

På stationen, kunde inte låta bli:

Wu: 3×5 obrutna DUs (börjat om från början utan mellanhopp, som mest gjorde jag 7.8 reps)

+

”Elizabeth”

21-15-9 reps of:
Clean 60 kg
Ring dips  – SUB: Vanliga dips

Tid: 12:11 min

Uff, det var inget att hänga i julgranen. Med vanliga dips siktade jag på under 10 min, men benen tvärdog efter 12-13 frivändningar (på ca 1:40). När det var dags för första dipsen låg tiden på 4:40 min (ja lite AMTCAP blev det, hehe)  så då var det bara att bita ihop och inse att man kanske bordet vilat ändå…ja, eller så kan man ju se det som ”volymträning” eller nåt, speciellt eftersom jag fått för mig att göra Scandinavian CrossFit Challange på distans. Usch, det där skulle jag ju bara hållit tyst om 😉