Semestererbjudande i shoppen

Äntligen är sommaren här, och med den kommer semestrar, sommarstugor och lata dagar i hängmattan. Men nog är det skönt att också få röra sig lite mellan baden och fikapauserna? Självklart vill vi att ni håller er igång även under de lata semesterveckorna, och vi har därför 10% rabatt på allt i shoppen för alla medlemmar hos CrossFit Uppsala under hela resten av Juni.

Med ett par ringar, en kettlebell, en sandsäck eller ett hopprep kommer man långt i sin hemmaträning – surfa in på www.primalfitness.se och använd rabattkoden SOMMAR när ni betalar för att rabatten automatiskt ska dras av. Notera att detta bara gäller fullvärdiga medlemmar, och inte innehavare av klippkort.

Ytterligare ett träningspass per vecka och en utmaning i antågande

Aka det som tidigare var CrossFit SM går av stapeln den 8-9 September i Sätrahallen utanför Stockholm. Dom som kände att dom ångrade att dom inte var med och utmanade sig under förra årets SM ska definitivt fundera starkt på att anmäla sig till årets tävling tycker vi. Och vi tänker stödja de som vill utmana sig lite extra på detta sätt med att sätta in ett extra ”tävlingstränings”-pass på Lördagar med start från och med Lördagen den 16 Juni då vi fokuserar på tyngdlyftningsteknik. Självklart är passet öppet för alla, och finns bokningsbart i bokningssystemet.

För mer information om RCFC så surfar ni in på den officiella hemsidan http://rcffcnordic.com/

Hälsoutvärderingar en rungande succé

Sen vi började med våra hälsoutvärderingar har vi hunnit gå igenom många av er, och se vart ni står och var ni behöver fokusera er träning. Vi tycker dock att det är en så bra tjänst, som är så viktig och nyttig för alla att vi har bestämt oss för att ha en stående rabatt för helårsmedlemmar på 20% för en hälsoutvärdering! Det innebär 480kr (ink moms) för en timmes genomgång av träningsmål och status, kroppsfettsanalys, rörelseanalys och rörelsegenomgång!

Som om inte det var nog – för att komma igång på ett bra sätt så erbjuder vi en hälsoutvärdering för endast 200kr vid tecknande av årskort – tokigt! Erbjudandet gäller även förnyande av träningskort till årskort.

Läs mer om våra hälsoutvärderingar på vår hemsida https://www.crossfituppsala.se/halsoutvardering/. För att boka en tid så maila till info@crossfituppsala.se

Och som vi tidigare har skrivit så har vi alltså öppet precis som vanligt hela sommaren, så vi ses nere i gymet!

Glad sommar önskar Martin och Björn