Vi tackar för ett fantastiskt 2012! Utvecklingskurvan pekar uppåt och framåt inte bara för våra fantastiska medlemmar i resan mot balanserad hälsa, utan även för CrossFit Uppsala – Primal Fitness som helhet. Allt det här hade så klart varit omöjligt utan våra underbara medlemmar och samarbetspartners som representerar breda åldersgrupper och träningsmål, stort tack! Redan för ett år sedan hade vi kommit långt, men nu har vi kommit ännu längre och ser fram emot nya utmaningar 2013!

Platser kvar till baskurserna som startar i Januari

För att få en plats hos CrossFit Uppsala så måste man först gå en av våra baskurser, samt göra en hälsoutvärdering. För tillfället finns ett par platser kvar till kurserna som startar vecka 2 respektive vecka 4 – inte många platser, och det är först till kvarn som gäller. Passa på att ge dig själv eller någon annan den bästa starten på det nya året som man någonsin kan få – det första steget till en balanserad hälsa och prestation hos CrossFit Uppsala!

Mer information om kurserna samt hur du bokar din plats finns på https://www.crossfituppsala.se/baskurs – välkommen!

Workshop med Reebok-gänget

Redan Lördagen vecka 2 (12/1) så kör vi igång med årets första happening – en workshop med fitness-superstjärnorna i Team Reebok. Det här härliga gänget drar land och rike runt för att sprida information, kunskap och träningsglädje till de anslutna Reebok CrossFit-gymen, och redan nu är det dags för oss att återigen få besök av inspiratörerna som bland annat omfattar både Sveriges mest vältränade man och kvinna (Jenny Jacobsen och Numi Snaer Katrinarsson – de enda svenskarna som tävlat individuellt i CrossFit Games), samt den nyligen belönade med guldhjärtat för sin roll som ”årets inspiratör” Mads Jacobsen.

Workshopen kommer att pågå från kl 9 till runt kl 15, och det kommer att  varvas föreläsningar och träningspass av och med Reebok-gänget. Mitt på dan har vi en lunchpaus då kan vi kan äta medtagen mat. Deltagande är gratis för alla våra medlemmar, men du måste boka din plats i passbokningen.

Ett nytt år, med bättre kostvanor?

Varje årsskifte är en chans att förändra dåliga vanor, och vad kan vara mer passande just nu än att se över sina kostvanor? Vi vet att ett gäng på klubben tänker ge sig i kast med en ”avgiftning” för att utreda eventuella intoleranser mot vanliga allergener enligt Whole30 metoden, där man under 30 dagar byter ut processad mat och mat känd för sin allergiska karaktär (spannmål, mjölkprodukter, balväxter etc) mot naturlig och balanserad kost, för att se hur kroppen reagerar på detta. Läs mer om ”utmaningen” på whole9lifes hemsida. Häng med du också och använd gärna ”bloggen” (kommentarerna till ”dagens pass” på hemsidan)  och vår facebook-grupp för att hitta andra att få stöd och inspiration av under tiden!

Som om inte det räckte så lanserar vi på CrossFit Uppsala kompletta individuella genomgångar av matvanor och matintag – är du intresserad av att se vad som är bra och dåligt med din kost, om du verkligen får i dig vad du behöver för att maximera din hälsa och din träning, så här du av dig till oss via info@crossfituppsala.se.

Ändringar av facebook-regler

Vill ni följa utvecklingen hos oss så rekommenderar vi att ni klickar i ”Lägg till i intresselistor” som finns som val under settings-kuggen bredvid gilla-knappen här uppe till höger. Då kan ni och andra enklare se vad som läggs upp på vår sida!

Återigen – tack för ett fantastiskt 2012, och 2013 – Bring it!

Mvh
Martin och Björn, CrossFit Uppsala