Individuellt träningsupplägg


CrossFit Uppsala har under flera år hjälpt människor med individuell träningscoachning/programmering.  De flesta behöver hjälp med att strukturera och att lägga upp ett hållbart program, som passar till just deras mål. Det är speciellt viktigt eftersom man kanske har begränsad tid att lägga på träning – att få så riktade och effektiva resultat som möjligt!

Vi har coachat såväl elit som motionär, med mycket goda resultat – och kanske är det just detta du behöver för att ta dig fram till dina mål? Gruppträningen på CrossFit Uppsala är fantastisk, men kanske har du inte möjlighet att komma iväg till oss (bor du kanske i en annan stad? Eller sitter fast hemma?), eller så behöver du ett program anpassat efter en fysisk status som inte passar för gruppträning (behöver inte alla det egentligen)?

Vad det än må vara så tar vi oss gärna an dig, och ser till att ge dig resultat som vore svåra att skaffa sig på egen hand.  Vi har skrivit hundratals program, och vi är troligen de mest erfarna med detta i Skandinavien. Vare sig du är elitidrottare i en specifik idrott, CrossFitter med tävlingsambitioner eller bara vill bygga en balanserad hållbar hälsa så är vår specialinriktning att designa träning utefter just dina behov och resurser!

Kostnaden för individuella program startar på varierar med den nivå på engagemang just DINA mål kräver, och man förbinder sig att stanna i minst tre månader – ju längre desto bättre resultat, då vi lägger upp träningen för att täcka även långsiktiga mål och mer balanserad hälsa. Detta upplägg  är alltså inte att jämföra med ”grupp-program” eller ”avatarprogram”, som inte på samma sätt kan ta hänsyn till just dig och dina möjligheter. Vi har ett nära samarbete, där vi ser till att optimera dina resurser, för att ta dig kortaste vägen mellan där du är nu och där du vill vara.

Kostnaden för individuellt träningsupplägg varierar med hur engagerad du är – längre bindningstid, ger ett lägre pris.
12 mån (delbetalning månadsvis eller faktura) – 1100kr/mån
6 mån (delbetalning månadsvis eller faktura) – 1200kr/mån
3 mån (delbetalning månadsvis eller faktura) – 1300kr/mån

Ett individuellt program startar alltid med en uppstart och konsultation och har en separat kostnad på 750kr. Den är väldigt viktig för att vi ska kunna göra precis det programmet som du behöver och är därför obligatorisk. Om det inte finns möjlighet till att träffas mellan fyra ögon så går vi igenom din nuvarande situation via Skype eller telefon, men vi rekommenderar så klart att vi ses!

För mer information maila till info@crossfituppsala.se, varför vänta med att anpassa din träning till dina behov?

IMG_8125

Karl Dyall, två gånger kvalificerad för CrossFit Games och bronsvinnare i Masters 45-49 på Games 2014.
Jenny Jacobsen, Svensk mästarinna i CrossFit 2011 och flerfaldig deltagare på CrossFit Games.

– några av atleterna vi distanscoachat under längre tid. Premium Wordpress Themes