Individuellt träningsupplägg


CrossFit Uppsala har kanske varit de som längst har jobbat med individuell träningsplanering. Vi har skrivit hundratals och åter hundratals specialskrivna planer för klienter som fått chansen att täcka just deras träningsbehov.  För de flesta behöver faktiskt hjälp med att strukturera och att lägga upp ett hållbart program som passar till just deras mål. Är det verkligen rätt lösning att följa ett generellt program eller ”göra som andra”? Du ska ju göra som du själv behöver!

Vare sig du är elitidrottare i en specifik idrott, CrossFittare med tävlingsambitioner eller bara vill bygga en balanserad hållbar hälsa så är vår specialinriktning att designa träning utefter just dina behov och resurser!

Har du önskemål att samarbeta med oss så tveka inte att höra av dig till oss på info@crossfituppsala.se.

 

Individuellt träningsupplägg MED GULDKANT

Den tjänst vi erbjuder kallar vi Individuellt träningsupplägg med guldkant. Guldkanten är att vi verkligen jobbar nära dig med planerade konsultationer för att säkerställa att du utvecklas som vi tänkt och att vi verkligen hela tiden väljer den bästa vägen framåt.
Här är några viktiga punkter gällande priser och vad man får vid ett samarbete med oss:
  • 3 månader börjar vid 1700 kr / mån – 2 extra konsultationer utöver uppstart under perioden
  • 6 månader börjar vid 1500 kr / mån – 3 extra konsultationer utöver uppstart under perioden
  • 12 månader börjar vid 1400 kr / mån – 6 extra konsultationer utöver uppstart under perioden
  • En konsultation är motsvarande en timme och hur dessa konsultationer används är något du och den som får ansvar över ditt program kommer överens om. Det kan vara en fast träff på plats eller via skype.
  • Du kan betala hela beloppet med faktura eller månadsvis med paypal. Vid paypal så förnyas kontraktet automatiskt efter varje period om du inte meddelat annat önskemål.
  • Oavsett val av program så börjar vi med en uppstart och möte på plats eller via skype (750 kr). Detta för att ta reda på nuläge, vart man vill och vilka resurser man har för att ta sig dit.
  • Programmen läggs upp efter de behov och resurser varje klient har, och dessa varierar alltså och anpassas individuellt.
Förutom att anmäla intresse för att börja med DITT träningsupplägg med guldkant så vill vi gärna veta mer om dig! Så berätta gärna om vad du gör, hur ditt liv ser ut och tidigare erfarenhet av tex tävlingar (om det är målet) och upplevelserna från dessa och vad nästa hållpunkt är.

 

Hör av dig, vi ser fram emot ditt mejl!

IMG_8125

Karl Dyall, två gånger kvalificerad för CrossFit Games och bronsvinnare i Masters 45-49 på Games 2014.
Jenny Jacobsen, Svensk mästarinna i CrossFit 2011 och flerfaldig deltagare på CrossFit Games.

– några av atleterna vi distanscoachat under längre tid.Premium Wordpress Themes