Wu: Rodd ca 500 m, en del HPC upp till 60 kg, marklyft upp till 160 kg (testade enbent på 90 kg, roligt!)
+
Dagens pass:

A. Dead Lift – 1,1,1: 180 – 190 kg, pb! – 195 kg, pb (-ish)!!
B. Bench Press – 1,1,1: 90+100 kg med föreskriven hastighet. 105 kg, pb! + 107,5 kg, fail bara ner och upp
C. Run 200 m @ 90% (2x1oo m med turn-around); rest 3 min x 3: 35-33-32 sekunder

På dagens pass tog jag i lite mer än föreskrivet, har haft lätt volym den senaste veckan, så jag passade på. Lite som Jocke brukar säga när han marklyfer, man blir inspirerad att ta i med rätt sällskap 🙂

Tjohoo! Så lätt! Visst att jag var övertygad om att få upp den, men hur det kändes var verkligen förvånande!

Tappar greppet precis när jag är uppe. Inte godkänt på en tävling så klart, men kan jag bocka av mitt 195 kilos-mål? You be the judge!

Vad är bättre efter lyckat bänkande än lite guttralt harklande? Kanske chest-bumps? 😉

HYBRIS! Men min teknik suger fett, så kanske kan jag öka på här…om jag nu skulle vilja det. Tur att Icebear håller koll på mig!

Najs att lyftarkurvan fortsätter att peka åt rätt håll, nu är det bara att ge sig på benböjen, men det kommer ju har jag förstått. Löpandet gjordes förresten utomhus, härligt! Sprang lite för fort för 90% på sista, med det kom en skock överviktiga och rökande holländska brandmän så då fick man ju lite extra spänst i steget för att visa var skåpet ska stå 😉

Helgpass nu till helgen, ser fram emot att se er alla! 🙂