Ja det gäller ju att tänka på vad man säger och så ska man kunna uttrycka kärlek för varandra. Så klart! Så därför (jo, just därför) så ska jag göra helomvändning och köra på annan programmering ett tag. Till årsskiftet hade jag ändå tänkt börja följa Catalyst Athletics med variationer (som OPT och egna pass) så nu blir det lite tidigare start helt enkelt.

Dagens pass:

A1 – Bänkpress, 70 kg, 8/7/5/3 reps (excentriskt 5 sek)
A2 – Snatch Grip Deadlift, 90 kg, 7/7/7/7 reps (excentriskt 4 sek)

B1 – Ring Dips  6/6/6/5 (excentriskt 4 sek)
B2 – Viktade GHD Sit Ups,  10 kg, 15/15/15 (excentriskt 2 sek)

C1 – Utåtrotation av axel hö/vä, 8.5 kg, 10/10/10 (excentrisk 2 sek)
C2 – Toes To Bar, 18/12-3-3/18

Jamen dåså, första OPT-passet avklarat och tur är väl att det inte är något hoppkalas just precis nu solen står i zenit och alla voodootecken gör att jag precis just idag föll för min pragmatiska sida och ville testa något nytt. Det är väldigt kontrollerat hur man ska vila som sagt men de flesta seten missade jag tiden, skyller på att jag städade mellan varven (så det ska jag ju ha cred för!). Det får väl bli någon variant på hur jag skriver ut de här passen med en länk till originalet, går ju inte kopiera och klistra in (som jag gjort med mainsite, mest för att hitta tillbaka till återkommande pass) för då fattar väl ingen vad man gör.

Rörelserna kändes ok. Bänkpressen var horribelt dålig, där höll jag mig till 90 sek vilan som märks i resultatet. SGDL kändes ok, jobbigt för greppet. Varianter på några övningar men överlag kändes det bra. Ska väl tillägga att jag hade jag inte hade gjort obrutet på sista TTB om jag vilat som föreskrivet. Nu är det dags att mumsa i sig ett halvt kilo pölsa, mums!

Hellugnt första (detta set). Inte andra. Det här med korta vilor är riktigt psykande men det får ner tiden på styrkepass vilket är ett stort plus om man inte vill såsa runt…vilket jag iofs gjorde mellan varven på det här passet 😉