WU: Rodd 1000m
+
”Viking Helen”
Tre varv på tid:
Row 400 m
21 dumb bell high swing, 23 kg
12 Pull ups
Tid: 13:02 min

Testade hur snabbt jag kunde få upp farten på C2:an under uppvärmningen. 1:19 min/500 m under en kort period vilket förmodligen var lite dumt innan en ”Viking Helen”. Gick tvärs över gymmet mellan roddmaskinen och övriga grejer, det är väl 30 m fram och tillbaka, men frågan är om det hade någon inverkan. Jag behövde vilan. Höll på att ge upp efter första varvet som iofs hade en helt ok tid på strax över 3 min. Tog med papperskorgen inför sista varvet. Obrutna high swings, men pull ups gick bara inte på varv 2 och 3. Hade en konstig krampkänsla i magen efter detta. Den här björnen är inte återställd efter flunsan, men trots detta kändes det ok.
När jag kvicknat till visade jag Simon hur man gör marklyft så jag fick in några reps på 80, 90 och 100 kg också.