Juuuuuuuuuuust det! Onsdag idag vilket betyder ett lunchpass! Den här gången var det 7 deltagare som förgyllde träningspasset med sin närvaro.

Först börjades det med kettlebell-skola, övningen som gällde var push-pressar. Efter det gick vi snabbt på hoppande pull-ups och lite armhävningsvariationer.

Workout, 7 varv på tid:

  • 10 Push-pressar på varje arm
  • 15 Burpee’s
  • 25 Jumping pull-ups

Oj oj oj säger jag bara. Två medlemmar som jag inte träffat förut, en ny Anders och Christian. Varmt välkomna bägge två, de kämpade starkt trots den långa träningen och fick kanske en liten ny upplevelse gällande träning. Sjukt trevliga människor och jag kan inte säga annat än varmt välkomna! Josephine visade enormt hjärta som till synes manglade träningen med vad som verkade vara nästan obrutet rakt igenom. Grymt imponerande att se hur mycket bättre ni blir! Även Manne kunde visa upp en teknik som jag aldrig förut sett. Han krigade sig igenom en del i ett tempo som nog skulle få Mikko Salo att storkna, för att sedan krascha på backen ett kort tag innan han gick vidare. Imponerande. Alla var grymma!

Whiteboard: