Ingen organiserad uppvärmning, försökte mest få liv i mina ben. Pose-teknik var bara att glömma, det satte mitt söndagspass P för. Kom för en gångs skull ihåg att göra några djupa benböj vilket hjälper mot mitt skumma ländryggskrampande. Åsså iväg:

Hade bestämt mig för att precis som senast, för över åtta månader sedan, ta rygg på fysmonstret Alex. Alex som för övrigt slog sitt eget skolrekord på 500 m rodd igen, den här gången på otroliga 1:21.6 min! Det visade sig återigen ett bra drag även om han långsamt drog iväg. Första halva av sträckan gick på 5:37 min och då började jag bli trött på allvar. En annan kursare började då flåsa mig i nacken så det var bara att trampa på.

”Coopers Test”
Löpning 3 km
Tid: 11:22 min, pr

Andra halvan alltså på 5:45, det kändes som mer. Helnöjd, hade varit helnöjd om jag tangerat mitt förra på 11:40 också. Destå mer helnöjd! Mitt långsiktiga mål på sub 11 min verkar inte så skrattretande längre.

Just ja, Holwaster som vann dagens heat sprang in på under 10 min. Han jagar typ 9:30 min, det är däremot en löjlig tid för mig 😉