Äntligen onsdag! Det betyder lunchträning för Crossfit Uppsala. 12 atleter närvarade vid vad man kan kalla det första utepasset för i år! Delvis utomhus med andra ord, dock inte hela tiden. Inte vilket pass som helst heller – utan ett jäkla hårt pass.

21-15-9 av:

  • Thrusters
  • Pullups
  • +400 meter löpning per varv

Sanning att säga så var det säkert 30 meter ut till starten av 200-meters sträckan som sprangs tur och retur.

Jag brukar tycka att våra fantastiska medlemmar är toppen, superbra och superbt starka. Jag kan inte säga det den här gången för nu var det verkligen någonting exceptionellt. Att se Sam pressa sig till den milda grad att jag trodde han skulle svimma (men icke!), Linda köttade i ett tempo jag aldrig sett henne bita igenom förut. Det finns ytterligare 10 personer jag skulle kunna nämna vid namn för att utmärka deras superba kraftansträngning vid dagens pass men de vet vilka de är och jag vill ge er alla en klapp på axeln. Ni är fan duktiga allihop. Utöver tempot så var det även folk som gjorde saker på långt bättre teknik än vad jag sett tidigare. Fantastiskt. (Jag måste bara säga att Henriks kippande pullups såg fantastiska ut).

Tyvvär glömde jag kameran så de bilder vi fick får vi tacka Sven för. Förhoppningsvis får vi en bild på resultaten imorgon!

P.S. Tack för inspirationen, allihopa. Min egen träning kommer att kännas så mycket mera lockandes i framtiden nu. Ni äger.