Rodd, 500 m – 90 sekunder, pr
Riktigt nöjd med denna, jämnt antal drag med en hastighetsökning mot slutet (se bild). Vi fick dock se en riktig monstertid idag! Alex från min basgrupp slog skolrekordet med otroliga 82.7 sekunder! (se filmer längst ned)

Lyft till bröst, 15 kg – 66 reps. pr
Takt 60 reps / min. Några reps bättre än senast.
Bänkpress, 30 kg – 47 reps
Takt 50 reps / min. Några sämre än senast (51), inte så förvånande kanske med tanke på allt bänkande den här veckan.
Gripen (hö/vä) – 673 N (pr) / 566 N
Testade igen och förbättrade med hö och lite med vä.
Stående längd (jämfota) – 238 cm
Fick till ett hopp närmare 250 cm men då tappade jag balansen. Här blev det också ett skolrekord från min basgrupp. Karate-Emil hoppade på 285 cm!

Avslutade med lite ringlek (striktish MU, några 360, lite L-sit, några L-PU och testade L-sit-ring dip), låter mer än vad det de facto var. Hade tänkt att springa lite, men det var så mycket att prata om, samtliga i klassen var för en gångs skull uppspelta över att ta ut sig!


Jag och Robin ror. Robin ramlade av men slutförde senare. Jag kände nog att jag hade mer att ge men som sagt riktigt nöjd att slå mitt förra rekord på 1:32 min.

Simon och Markus ror. Simon gick ut för hårt, men lyckades ändå med 91 sekunder. Spydde 10 min efter så han gav ju verkligen allt. Markus, till höger, gick in på 87 sekunder med halvdålig teknik. Han kan nog komma ner mot nästa fantastiska tid.

Alex slår skolrekordet, publiken blir vild! Insåg vad som höll på att hända så jag
slängde upp kameran för dokumentation. Lasse-pinnen var alldeles yr av stolthet och sprang in och skakade hand med mera. Nytt rekord på 500 m rodd: 1:22.7 min!

EDIT: Tog fram cykeln, servade lite, tänkte ta en premiärtur men så börjar det snöa! Totalt schizofrent väder, nu ska det vara vår! Punkt slut!
Och förresten, stegskörd tis-tors: 22761