Ingen kan väl han undgått att det händer grejer de kommande två helgerna! Först har vi finalen i CrossFit Games nu till helgen, och den följs av vårt gymnastikseminarie med Carl Paoli nästa helg. Det finns fortfarande platser kvar till chansen att bli ännu mer awesome med mr Paolis hjälp, men skynda skynda. Ni som tränar hos oss använder koden ”specialfriend” för att få en rabatt på $20! Boka er via http://nakaathletics.com/cfuppsala-seminar genast om ni inte redan gjort det!

Men störst fokus (iallafall hos mig) har CrossFit Games just nu – under 3 dagar ska de blott 48 männen och 48 kvinnorna som återstår av de drygt 30.000 som anmälde sig till ”The Open” i början på året. De 96 personerna ska under Fredag till Söndag testas i 10 grenar (varav tre är kända sen igår) tills endast en segrare står kvar.

 Detta mötte atleter och åskådare på Los Angeles flygplats när dom anlände för tävlingarna!

Allt sänds live på nätet, och vi har fritt drop-in hos familjen Altemark i Sunnersta om ni vill göra oss sällskap. Slå en pling på 0739-420016 om ni tänkt ramla förbi, det behöver varken vara länge eller speciellt genomtänkt, utan det är bara roligt om fler njuter, förundras, överraskaskas och imponeras tillsammans med mig och Linda och de andra som kommer förbi!

Om man nu inte kan det så gör jag en liten sammanställning för hur ni gör för att följa på egen hand –

Livesändning av jumbotron: http://games.crossfit.com/finals/live/jumbotron
Livesändning av ”sattelite”: http://games.crossfit.com/finals/live/satellite
Liveresultat gren för gren och totalt: http://games.crossfit.com/finals/scoreboard/male

Fredag Lördag pågår tävlingarna mellan 8 och 21 (vilket innebär 16 och 06 svensk tid) och under Söndagen så börjar man 8 och 16 ska det hela vara avslutat (16 till 01). Men man behöver inte förtrösta om man inte är uppe – video, reportage och artiklar kommer ständigt att pumpas ut och sparas till http://games.crossfit.com/finals/live samt http://games.crossfit.com/features/videos/archive!

Atleter iallafall jag hejjar lite extra på är såklart Jenny Jacobsen, som ni bland annat träffade Reebok workshoppen, från Stockholm, Mikko Salo (The champ!), Mikko Aronpää (missade finalen med ETT poäng förra året, men i år kvalificerade han sig. En av de trevligaste människorna inom CrossFit), Tuomas Vainio (ytterligare ett monster från Pori, Finland), Annie Thorisdottir (vårt Europeiska kvinnliga moster, med ett alltid stort leende som charmar alla), Samantha Briggs (ur-engelsk jättetrevlig tjej med enorm motor), Annie Sakamoto (en av original crossfittarna som tränades av Coach Glassman för 10 år sen! Var med i Nasty Girls videon – en video som i det närmaste förändrade mitt liv), Rob Orlando (Strongman som blev förälskad i sporten – alltid lika trevlig och rolig och STARK), Blair Morrison (bott i Europa och varit runt och tävlat tränat överallt här. Har en sund inställning till träning ute och okonventionellt) och Nate Schrader (Big Dawgs!)

Let the games begin!