björn3Nu är det återigen dags för en av oss att ta lite ”mester” som man säger hemma i Gävle. En oplanerad vilodag igår stökade till planeringen lite, men lite ska jag nog hinna med när jag är borta. Av någon konstig anledning var jag väldigt trött efter ca 45 h praktik/jobb och ölkväll (var det verkligen 10 bärs?). Ett gäng förevisningspullups, på CF Uppsalas pass för UIF Boxning, och några vändor i trapphuset (var tvungen att tvätta) så var jag heeelt slut. Nä, om jag ska var CrossFIT så behöver jag nog vänja mig några år. Kanske skaffa barn? Då blir man tydligen stålmannen.

Jag ska iväg till Paris för att hälsa på Emma, ska bli hur skönt som helst att träffas efter en månad ifrån varandra. Tack vare att Martin kunde ställa upp hela veckan med träningarna så var det möjligt, tack hörrö!

Just ja, och så en bild, enligt Emma är det för få bilder på mig här på bloggen 😉 Det får bli den där jag funderar över hur många sätt jag hade avlidit om jag ställt upp i CF Games…alltså om man ens kommit dit, hehe. Tillbaka på söndag!