Stack ner till klubben för att göra av med lite rastlöshet. Det här borde jag gjort igår, men det var så mycket med bolag hit och dit så tiden bara försvann. Som Martin redan skrivit är vi nu affiliates på riktigt, STORT!

Klart man funderar lite inför helgen. Främst så ska jag nog tänka på att göra rörelserna, för att undvika icke godkända reps, och på roddtekniken. På burpeesarna har man en tendens att klappa längre och längre fram med armarna, om ändå över huvudet, när man blir trött. På reglerna stod det att lite av örat skulle synas så man får väl sträcka extra mycket på armarna.

Vidare till clean&jerksen / overhead anyhow. Antar att det är anyhow som gäller men jag tyckte det var lite oklart. Det går man nog igenom. Här har jag dock en ”skönhetsfläck”. Mina armbågar är lite skumma och trots att de är fullt extenderade så kan det se ut som om det inte är så. I´m just saying, var tvungen att säga detta innan, för jag vägrar stå och gnälla på lördag. Om inte annat så blir det väldigt många clean&jerks på 25 min 😉

CIMG2256

Godkänt?

Rodde även några vändor. Försökte fila på teknik och avslutade med en lugn femhundring (1:43 min). Det blev även några CTB-pull ups. Kändes helt ok.

KOM OCH TRÄNA MED CROSSFIT UPPSALA!

BERÄTTA FÖR DINA KOMPISAR, PÅ MÅNDAG kl 1200 KÖR VI IGÅNG!