Uppvärmning:
-gå igenom övningar som kommer senare i passet

3 set
A1 Trap bar marklyft* @30×1 x 1-2 reps
A2 Svingar, tyngre x 6-10
A3 Push up, svår variant eller PUM-push up x submax reps**

B ”Alla heter Glenn i…Uppsala?”

12 min amrap
2db/kb hang clean x 4-6
Gorilla rows med två db/kb x 8 reps alt hand
2db/kb DL x 10-12

*var tredje varv gör 20-30 valfri variant av mountain climbers

2-4 set
Wall walk eller elephant walk där du stannar minst 2 sek i ytterläge x 3+ reps
Sidoplanka submax eller Side plank mountain climber x 3+ reps / sida
Draken med eller utan vikt, långsamma reps x 3+ reps / ben

Montera gummiband på trap bars:en, det går även bra att bära upp metallvikterna för att kunna göra ÄNNU tyngre lyft 💪 Istället för A3 och BONUSens wall walk så kan du testa olika varianter av HSPU också! Gör du PUM-push ups, så är det bara bra om du över idag igen 😊

På avslutningen så kan du klämma in ett par av BONUSens Side plank mountain climber när du betar av de 20-30 valfria MC (som alltså också kan vara av olika stilar.

Vi kör vidare med upplägget att A+B ska vara avklarade kring 40 minuter sedan passet började och din bokning gäller till minut 50. gruppträningspass, stannar du längre än så så måste du boka Öppet gym. Vi uppmuntrar även att ni som tränar mycket inte bokar fler än 2-3 gruppträningspass per vecka och kör övriga pass på Öppet gym, varför inte de dagar Björn eller Martin är på plats? Vilka dagar det är ser ni genom att vi alltid har bokningsbara tider dessa dagar. Denna rekommendation är till för att alla ska få möjlighet att få till sin grundläggande träning med hjälp av en coach på plats! Sen som alltid: tvätta händer, träng inte ihop er i onödan och alla som är friska och krya är välkomna att träna!

HEMMATRÄNINGEN

Är du hemma eller på resande fot så boka Hemmapass så klart! Mejla oss på info@crossfituppsala.se så bollar vi gärna era tankar! 😊 Massor kan göra om du har lite utrustning hemma, vi kan hjälp er med en del från vår shop http://shop.primalfitness.se/, men här nedan utgår vi från att du inte har tillgång till utrustning:

A Uppvärmning allmänt, bli riktigt varm och fokusera på höftböjare och ländrygg + Dagens BONUS, se ovan

B 6 varv av
400 m löpning
20 deatch march utan vikt
10 m russian reverse lunge steps