A. Snatch pull 2reps 4-5set, reset mellan lyft

B. 1x Power snatch 8-10set, reset mellan lyft

C. ”Bell goes up Bell goes down”
15 KB svingar
9 burpees
12 KB svingar
6 burpees
9 KB svingar
3 burpees
9KB svingar
6 burpees
12 KB svingar
9burpees
15 KB svingar

Fantastiskt pass idag och fantastiska insatser kommer det bli, även fantastiskt jobbat av vår fina tränare David och våra medlemmar som tävlade förra månaden!

Rekommenderad vikt på dagens ”Bell goes up Bell goes down” är max 32 kg om ni kör vanliga svingar. VIll ni öva på höga svingar så går det bra om ni kan göra det med fin form och då rekommenderas max 24 kg.

View this post on Instagram

En shout-out till alla de av våra medlemmar eller klienter som tävlat i helgen. @davidbornudd som tillsammans med vår gamla klient @_lejonkungen vann Teamtävlingen på @crossfitprestanda. @antoniakottulinsky som tog en fin sjundeplats i Egypten på @elfit_egypt (och vände 100kg för första gången!). @joaoferreiracf som tog en imponerande plats bland de främsta på @europeanshowdown där han i ett par grenar slog ettan och tvåan från European Regionals i år! Och @katarina_boman som blev svealandsmästare igen förra veckan i Falun (bild från annan tävling dock). Och alla ni som krigat på boxen såklart! Hörrni, sista anmälningsdagarna till Jingle Hells nu, släng iväg den till info@crossfituppsala.se, mer info finns i vår interna Facebook-grupp! Vi är mycket stolta över er allihop!

A post shared by Tränarprofil Cfua (@crossfituppsala) on