A. 15 min work on following clean complex

1x powerclean 2x front squat

B1. Pistonrow 4-5reps/arm 3 set
B2. 8-10 heavy KB swings 3set

EMOM 15min

Min 1, 4 and so on: 30-40 sec double kettlebell overhead carry
Min 2, 5 and so on: 20+20 sec side plank
Min 3, 6 and so on: 20-30 sec passive hang

 

@hennerberg81 strikes again! Hur låter det att vara farsa, 35 och persa på tredje träningsdagen mitt i jobbveckan? Inte för att det är någon slump, men rätt jäkla bra skulle vi säga! ?? Är träning en viktig del av ert liv och ni har tänkt att göra CrossFit OPEN 2016 så hoppa på FOCUS-tåget nu! Vare sig ni gör OPEN som en rolig grej, spöa polaren eller för att få en bättre officiell placering än förra året så är det alltid roligare att titta tillbaka och säga att man gett allt man kunde ge varje vecka. Det gör man inte genom att träna precis som vanligt, ha stora volymer av träning, öva det man redan är bra på eller bara vila helt mellan helgerna. Våga prestera under OPEN 2016 hörni och bli medlem i FOCUS redan idag! http://www.nextlevelfitness.se/membership-account/membership-levels ・・・ Just nu på en Box i Östergötland, lycklig kille på snart 35 bast sätter 135kg Clean & Jerk! Dessutom på 3:e raka träningsdagen! Som jag längtat!! ? @crossfit_uppsala #crossfit #crossfitmjölby #cfua #cfswe #focus #crossfitopen

Ett filmklipp publicerat av Tränarprofil Cfua (@crossfit_uppsala)