TESTDAG 4

A Bakböj 1RM på ca 20 min

B Press 1RM på ca 10 min

C Split squat med skivstång bakom nacken @ 30×0, 6RM / ben på ca 10 min

D FRÅGA: Är ert 1RM i bakböj mer än, eller precis 100% av er kroppsvikt? Svara ja eller nej

 +

Inom 5 min för killar och 6 min för tjejer:

1000 m rodd på tid

+ amrap burpees på överbliven tid

[score är antal burpees, men notera även roddtiden]

Först fokus mot bakböj men vi har med uppvärmning för pressar inledningsvis. Efter böj så testar ni press och därefter split squats med skivstång bakom nacken. Det här är en ny rörelse för många, så testa gärna innan. Om ni vill lägga mer tid på C-delen så är det ok, kanske hinner ni göra rodd/burpee-testet efter passet? Hur som så är det bäst om en är domare och håller koll på tid och antal burpees, annars är det lätt att bli lite snurrig 🙂