VILA

eller

DET PASS NI MISSAT DE SENASTE TRE DAGARNA!

samt

10 set av 1 min rodd / airdyne @ 80% (aerobiskt)
1 min @ 50% (en takt som gör att man återhämtar sig)

Nu kör vi igång det nya schemat som innebär, om man följer det exakt på dagen (vilket man inte måste, färre dagar duger alldeles utmärkt):

  • Mån-Ons: träning
  • Tors: vila
  • Fre-Lör: träning
  • Sön: vila

Detta upplägg, exakt som det är skrivet, är så klart bara för de som har tid och ork att träna 5 dagar per vecka! Om ni tex tränar runt 2-3 pass per vecka så bokar ni er precis som vanligt genom bokningen och kommer in och tränar de dagar som passar er. Tanken är helt enkelt att upplägget ska bli tydligare framöver, speciellt för den som kanske är lite mer intresserade, annars tränar man på som vanligt och är nöjd med det! Vi kommer förklara mer allt eftersom och följa upp med tydliga flikar under ”Dagens pass” här ovan. Mer om det nästa vecka.

Så till dagens pass:

Titta tillbaka i passplaneringen här till höger. Vilka lyft har ni missat de senaste 3 dagarna?

Ta det lyft ni missat de senaste tre dagarna eller rådfråga dagens tränare om vad ni bör göra för dagen. Oavsett vilket så kommer ni få hjälp precis som vanligt på passen. Den avslutning som körs i samlad tropp ser ni ovan, det vill säga härlig rodd och airdyne! 🙂

Naturligtvis kan ni köra den avslutande del ni missat de senaste 3 dagarna, men det kan behövas göra under eget ansvar på grund av logistiska skäl. Detta rekommenderas inte för den som är ny eftersom vi tycker man ska ha lite koll på läget, dessutom skadar det inte med mer konditionsträning enligt upplägget här ovan!

Tränar ni denna dag och använder er av ett pass från dagarna innan så lägg upp resultatet här och skriv vilken dag ni menar, tex: Tisdag 14/1 A1 Press A2 Ringrodd med resultat och tankar.

Avslutande tankar:

Ungefär så här kommer det alltså att se ut på dagarna när det är ”vila” enligt programmet och kanske passar vi på att ta upp lite andra grejer på dessa inlägg när vi ändå har er på tråden. Det dyker säkerligen upp frågor så fråga på! Vi smyger igång det här och försöker anpassa det hela så att det blir så tydligt som möjligt, vi vill helt enkelt hjälpa er att kunna fortsätta utvecklas och må bra under lång tid på CrossFit Uppsala! 🙂

vilobjörn

Så då har jag jobbat klart för idag och tränat mån-ons, så imorrn blir det härlig vila! 🙂 /Björn