A1 Pull ups 3 x 8-10 reps
ELLER
4 x 6-8 reps, 3 sek excentriskt om man ej har 8 strikta pull ups

A2 Kettlebell / hantelpress 3 x 6-8 reps (2 eller 1 åt gången)

4 set @ 80%
1 min 1h-svingar, alternerande hand
1 min hopprep, blandade varianter
1 min utfallsteg / step ups
1 min handstående (ej max) / wall walks
1 min sit ups

Tillägg: Kosacker 3 x 5 reps – 1 rep hö+vä

Notera skalningen om man inte kan göra många strikta. Har man bara ett par tre strikta så har man stor nytta av viktade excentriska. Avslutningen är vad man skulle kunna kalla gammal hederlig cirkelträning, men det är klart, med tunga pull ups och pressar innan 🙂

För övrigt är det dags att anmäla sig till CrossFit SM eller RCFFC Nordic, som går av stapeln lör-sön 8-9/9. Ni som var med senast och blev taggade som tusan ska ta chansen tycker jag. Vi kommer stödja alla tävlande lite extra inför tävlingen och ser fram emot att vi åker dit ett gäng! HÄR är länken till anmälan och nedan ser ni resultatet av helgens Regionals.