Dagens pass:
Anaerobic Alactic Endurance
Row Sprints:
[20 sec @ maximal effort, rest 2:40] x 8 (Active rest 5 min b/t round 4-5)
Average: 637.75 w (122.125 m/r)

[showtime]

rest 8+ hours

CP-Strength Endurance
As many rounds in 15 minutes: 
5 weighted chin ups – 26.5 kg
7 OHS – 60 kg
Resultat: 6 varv + 5/2 reps

Vaknade tidigt idag med. Funderade på att springa eftersom jag anmält mig till Äspöloppet den 27e november (se video nedan) och behöver all löpning jag kan komma över, men samtidigt var jag intresserad av över hur många watt jag kunde skrapa ihop, så jag väntade lite och tokrodde alldeles innan CF Uas lunchpass. Gick helt ok, kroknade på 3 sista intervallerna, hoppades på att jag skulle hinna återhämta mig bättre.

På kvällen, 6.5 timme senare, var det dags igen. Viktade pull ups och OHS i en amrap. Lyckades se fel på 45/55 lbs när jag räknade ut vikten så jag råkade skala upp vikten på PU, men samtidigt gjorde det inte SÅ mycket eftersom jag ändå fastnade på OHS. Jelly-ben och svårt med balansen. Fö fick jag en lustig start när jag först gjorde 5×26.5 kg PUs och så kom en kille och tog hanteln. Orkade inte tjafsa så jag började om med 5×21.5 istället och då ställde han tillbaka 26.5-hanteln! Då fortsatte med 26.5 ovetandes om vilket läge jag hade att ”skala ner” till rätt vikt…rxd, schmxd 😉

Min kompis Erik W, som även är medlem i CF Ua, uppmärksammade om detta och vi skakade hand på det innan vi hann fundera så mycket över det hela. Har vi tur får vi sällskap! Uppförsbacke hela loppet, exakt samma lutning som på rullbandstestet, så det blir en tokigt lång variant utan extravikt. Kanon helt enkelt! 🙂