TESTDAG 2

Uppvärmning:
-drag och pressfokus

A Bygg tlll dagens tyngsta av:
Pull up x 1 – med eller utan PUM
+
Bänkpress x 1 reps

B ”Ernst”
10 min amrap
200 m löpning eller rodd eller 15 burpees
15 höga svingar
10 KB-marklyft – med samma kb

ELLER helt utomhus med

”Helen”
3 varv på tid av
400 meter löpning eller rodd eller 20 burpees
21 höga svingar – max 24 kg
12 Pull ups eller ett färre antal eller ringrodd

[time cap 12 min]

TEST-BONUS – i valfri ordning där det hinns med:

KB-STOH anyhow x 1 reps / arm
Push ups x amrap – svåraste varianten du klarar x 2+ reps av

Testveckan är här! Vi har lite annat upplägg den här gången där testveckan består av en testdag och sedan en mellandag där ni kan ta igen missade tester eller träna det som står för dagen, fortfarande med vårt upplägg med 40 minuters pass. Du får vara kvar på klubben med din bokade plats 50 minuter efter påbörjat pass, så även på allla TESTDAGAR, stannar du längre än så så måste du boka Öppet gym.

Som en del av det så får vi från måndag 1/3, vecka 9, köra BONUS-delen på klubben och den måste inte göras hemma. MEN återigen: fortsatt gäller att din bokning gäller i 50 minuter precis som vanligt, så måste du duscha så hoppa över den delen eller boka Öppet gym.

HEMMATRÄNINGEN

Är du hemma eller på resande fot så boka Hemmapass så klart! Mejla oss på info@crossfituppsala.se så bollar vi gärna era tankar! 😊 Massor kan göra om du har lite utrustning hemma och vi kan hjälpa er med en del från vår shop http://shop.primalfitness.se/, vi har många slam balls, hopprep, ringar och gummiband kvar i lager, men här nedan utgår vi från att du inte har tillgång till utrustning:

A Uppvärminng allmänt samt jobba 100 m + hopp-springa åt sidan x 50 m / sida + bakåt 50 m + höga hälar framåt 25 m + höga knän framåt 25 m x 2 varv

B På tid
4 kilometer löpning