TESTVECKA!

A Press – upp till 1RM på cirka 15 min
B Push jerk/press – upp till 1RM på cirka 15 min

Gymnastiktövning cirka 20 min, tex: handstående / -armhävningar, enbentaböj aka pistoler
ELLER
10 min airdyne test – max cals på 10 min (ställ in på 70 kg)

Första halvan av passet tillägnas pressen. Vissa hittar snabbt sitt max i strikt press och kan då gå över till push press eller jerk. Jerk (split eller push) gör man endast om man redan behärskar tekniken.

För de som inte ska träna på onsdag eller torsdag så kan man passa på att göra 1RM på pull ups som passar bra denna träningsdag för att sedan öva på tex rep-pull ups eller liknande (se video!). 10 min airdyne kommer alla få möjlighet att köra under helgen, så ska ni träna då så kan ni spara den tills dess, annars kan ni passa på idag! Har man gott om tid så kan man så klart förlänga passet lite. Kom med en plan och önskemål, snacka lite med dagens tränare så löser det sig!

Jocke aka Vinsch-Jocke drar upp vilken vikt som helst!