A Teknik: Handstående / handstående armhävningar, ca 10 min
B Teknik: Pull ups, hitta och jobba på det läge ni behöver jobba mest på, ca 10 min

2 min amrap burpees utan armhävning @ 90%
vila 1 min
2 min amrap @ 80%
3 elephant walks
3 sit ups m vikt / toes to bar
vila 1 min
2 min amrap burpees utan armhävning @ 90%
vila 1 min
2 min amrap @ 80%
3 armhävningar
3 goblet squats
vila 1 min
2 min amrap burpees utan armhävning @ 90%
vila 1 min
2 min amrap @ 80%
3 stelbenta mark i lugn takt
3 side bends / sida
vila 1 min
2 min amrap burpees utan armhävning @ 90%
[Totaltid 20 min]

Cirka 10 minuter på varje teknikdel, men kanske man vill jobba lite längre på en den ena, än den andra. På B-delen så kan tex false grip vara ett exempel på en avancerad pull up övning, men de flesta behöver öva på att hålla sig i toppen av en pull up och bli starkare där. Helt ok om det blir en hel del jobb gjort eftersom ni främst jobbar med andra delar senare. Burpeesarna utan armhävning ska gå fort som tusan MEN utan att man drar på sig jättemycket mjölksyra. Meningen är sedan att man ska hämta andan under de korta amrap:sen, som ska göras lugnt, och småvilorna där emellan. Är man HELT död efter 3e 2 min-intervallen så bryter man med gott sambete och gör stelbenta mark och side bends som tillägg efter lite vila.

När man lagt grunden, så kan man ha ÄNNU mer roligt! 🙂