…jag har ett problem, idag blev jag dissad. Jag får tydligen skylla mig själv att jag inte har någon att jämföra pass med på daglig basis. Jag kör för inkonsekvent för att någon ska fatta att jag försöker följa mainsite (vilket jag faktiskt gör…försöker alltså). Kritik som stämmer är den som svider mest. Ouch!

Nä man får väl försöka hänga med de balla grabbarna, kanske bjuda på godis, få lite kompisar. Drog till lokalen. Missade att det var Bjj-pass så några hopprepshopp blev det inte, utan de var bar å åk:

30 man-makers, 2 x 20 kg, på tid: 13 min

Sjukligt jobbigt! Roddelen kändes till slut så tung att det var svårt att andas och thrusterserna ska man inte tala om. 4+4+5 min blev varvtiderna på ett ungefär. Imorrn blir det förmodligen något teknikpass (ryck har jag missat nu när jag var borta) och något halvkort och överjävligt (Viking Helen var längesen).

Förresten, Paris, nej det är inte så tokigt. Speciellt inte när man har fantastiskt sällskap:

CIMG2354

Emma och Björn i Paris. Eiffeltornet är där någonstans, jag lovar.