Har varit lite inaktiv på sistonde. Har massor av ursäkter som vanligt, men grunden är att jag kände mig krasslig i helgen och sedan vila innan testerna idag och imorrn. Lyckades iaf snatcha 32:an på höger/vänster efter måndagens pass vilket är ett personbästa. Har väl aldrig snatchat mer än 24 kg iofs. Roligt har det varit att ha några fler pass än vanligt, superroligt att se er alla och energin från er, tack för det!

Idag hade jag mina första tester, nöjd med simningen, men mindre nöjd med löpningen:

Simning 200 m: 3:54 min (testade att blanda in fristil varannan längd men det gick marginellt bättre)

Ryggsim 50 m: 1:09 min (grodsim, har inte simmat riktigt ryggsim sedan högstadiet)

Livräddning, 50 m sim – dyk hämta docka på 3-4 m(?) – livrädda 25 m: ca 1:40 min ? (lätt, fegade lite väl med första simningen)

Dyka och hämta ringar, max 10, på en yta av ca 40 kvadratmeter): 10 ringar, check (lätt!)

Cooper-ish, ca 3200 m: 13.14 min ? (lite osäker på tiden, men ordentligt missnöjd)

Sedan hade vi några enklare grejer som man blev lite svettig av, som att krypa i ett bursystem för att se om man hade klaustrofobi. Simningen hade inte tider att slå, så här simmade alla på efter egen skalle, vilket stressade upp det hela lite. De flesta drog på sig lite väl mycket mjölksyra. Vila ca 30 min med ombyte och dusch, sedan löpningen. Orolig för att klappa ihop så gick de flesta tvärtom från innan ut alldeles för lätt. Jag tog rygg som vanligt, men ryggen var för långsam. När vi sedan försökte öka var det försent. 3k-tiden blev ca 12:35 min vilket verkligen inte känns ok även om det gjordes efter simningen. Riktigt surt. Kände av ländryggen igen, irriterande, trodde det var kylan senast så nu måste jag ta tag i det här. Ut och springa junk-miles som Mikko och lära mig hur man håller en högre takt utan att ta rygg.

Nu tar jag igen mig ute i Alby hos min barndomskompis Petrus och har det alldeles förträffligt! Imorrn är det endast tester att beta av: tex rullbandstest, bänk 8×45 kg, EN (!) pull-up, så det är inte värt att blogga om och dessutom ska jag passa på att hälsa på min gamla mormor i Nyköping. Det ska bli trevligt. Förhoppningsvis får jag iväg nåt idiotpass på fredag, så stay tuned 🙂