En riktig klassiker för er som inte sett den, både videon och personen i fråga, ärkeskåningen och diskuslegenden Ricky Bruch! Han har en jäkla fart i löpsteget för att vara en sådan jätte.

Junk-miles på framfötterna: 25:48.39 min
+
5 varv av
3 chest slap push ups
5 clapping push ups
7 ”pop hands of ground” push ups
Tid / antal set:
ca 8 min /  12 set

Gav mig ut på en löptur eftersom jag trodde att det hade slutat regna. Det hade det inte, men det gick bra ändå. Blandade stil, sprang lite hur som helst med enda regeln att inte stanna. Därefter gjorde jag en armhävningscirkel inspirerad av CF Invictus och den där pull up-woden. Hade tänkt mig 5 set, testade ett tidigare och det kändes ”lätt”, men eftersom jag satte på klockan blev jag hetsad och failade tidigt efter ca 1 min och 2 obrutna set. Då blev istället målet att inte bryta mitt i varje pshu-variant vilket nästan höll.