Idag fick CrossFit Uppsalas medlemmar och gäster bland annat bita i samma pass som jag tänkte köra lite senare. Fi fasen vad ni gnetade på och så höll ni koll på tiden bättre än vad jag gjorde, haha. Bra jobbat, härligt att se!

Tabata Something Else

Complete 32 intervals of 20 seconds of work followed by ten seconds of rest where the first 8 intervals are pull-ups, the second 8 are push-ups, the third 8 intervals are sit-ups, and finally, the last 8 intervals are squats. There is no rest between exercises.

CIMG2514

Score: 92+66+90+117= 365 reps

Ingen uppvärmning idag, städade istället, sen var de bar å åk. Pull-upsen gick över förväntan, squatsen under. Sit-upsen och armhävningarna gick som väntat. Både squats och armhävningar har väl påverkats av tidigare träningar i veckan, framför allt det senare. Har ett pejsat-pr på 389 reps så under omständigheterna är jag helnöjd.

Blev förresten påmind av Martins filmande igår att jag faktiskt dokumenterade min ”Fran” i måndags där Fredrik F hjälpte till med tidtagningen:

Om ni inte orkar se hela så kolla åtminstone in min reaktion på slutet 🙂